Leave Your Message
010203
Kasalametan-Harnessiof
harnesses kaamanan
Kargo-Tali7vk
Tali kargo
Webbing--Slingsijw
Ngangkat Sling

Pintonan produk

Ngeunaan 6ii
01

tentang KamiWILUJENG DIAJAR TENTANG PERUSAHAAN KAMI

Tianjin ZhongQi Tumuwuh Téhnologi Co., Ltd.

Salaku supplier unggulan ngangkat slings, Zhong Qi taat kana budaya perusahaan "kaamanan kahiji, kualitas munggaran". Budaya inti ieu ngamungkinkeun urang pikeun salawasna ngutamakeun kasalametan para nasabah sareng gaduh syarat anu ketat ngeunaan kualitas kaamanan sareng produk angkat pikeun mastikeun yén unggal produk nyumponan standar anu luhur.

Filosofi jasa kami nyaéta "beroperasi kalayan integritas sareng nyiptakeun nilai"……
Tempo deui

Naon anu tiasa kami tawarkeun ka anjeun?

Kasus Kerja Sama

Sertipikat

sertipikat (1) 0py
sertipikat (2)ufs
bijil (3)5x0
sertipikat (1)xc1
01

BLOG KAMI

inpo panalungtikaninpo panalungtikan

Pikeun inquires ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga ninggalkeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

ngalanggan