contact us
Leave Your Message
010203
Safety-Harnessiof
БЕЗБЕДНОСНИ ПРЕГРАМИ
Карго-ремени7vk
Карго ремени
Веб---Slingsijw
Подигнување на прашки

Приказ на производот

Приспособена CE заштита од паѓање, Работна повеќефункционална, прилагодлива анти-лизгачка појаса Безбедносна појас за качување
01

Приспособена CE заштита од паѓање, Работна повеќефункционална, прилагодлива анти-лизгачка појаса Безбедносна појас за качување

2024-01-11

1. Безбедносен појас за работа со ограда

Безбедносен појас што го врзува човечкото тело во близина на фиксна структура преку јаже или ремен околу фиксната структура, така што рацете на операторот можат да се користат за други операции.


2. Безбедносни појаси со ограничена област

Безбедносните појаси се користат за ограничување на опсегот на активности на работниците и спречување на нив да стигнат до области каде што може да дојде до пад.


3. Безбедносен појас за суспензија од паѓање

Безбедносен појас кој се користи за закачување на работниците кога паѓаат додека работат на височини или се качуваат високо.

  • Синопсис: 20 кг
  • Класификација: Внатрешен ѕид
  • Тип на производ: Заврши
  • Клучен збор: Мет
  • Линк за производот: бр
Види Детали
Приспособена CE заштита од паѓање, Работна повеќефункционална, прилагодлива анти-лизгачка појаса Безбедносна појас за качување Приспособена CE заштита од паѓање, Работна повеќефункционална, прилагодлива анти-лизгачка појаса Безбедносна појас за качување
01

Приспособена CE заштита од паѓање, Работна повеќефункционална, прилагодлива анти-лизгачка појаса Безбедносна појас за качување

2024-01-11

1. Безбедносен појас за работа со ограда

Безбедносен појас што го врзува човечкото тело во близина на фиксна структура преку јаже или ремен околу фиксната структура, така што рацете на операторот можат да се користат за други операции.


2. Безбедносни појаси со ограничена површина

Безбедносни појаси се користат за ограничување на опсегот на активности на работниците и спречување на нив да стигнат до области каде што може да дојде до пад.


3. Безбедносен појас за суспензија од паѓање

Безбедносен појас што се користи за закачување на работниците кога паѓаат додека работат на височини или се качуваат високо.

  • Синопсис: 20 кг
  • Класификација: Внатрешен ѕид
  • Тип на производ: Заврши
  • Клучен збор: Мет
  • Линк за производот: бр
Види Детали
За 6ii
01

за насДОБРЕДОЈДОВТЕ ДА УЧИТЕ ЗА НАШЕТО ПРЕТПРИЈАТИЕ

Tianjin ZhongQi Growth Technology Co., Ltd.

Како одличен добавувач на краци за подигање, Zhong Qi се придржува до корпоративната култура на „безбедноста на прво место, квалитетот на прво место“. Оваа основна култура ни овозможува секогаш да ја ставаме безбедноста на нашите клиенти на прво место и да имаме строги барања за квалитет на безбедност и производи за подигнување за да се осигураме дека секој производ ги исполнува високите стандарди.

Нашата филозофија на услуги е „работа со интегритет и создава вредност“……
Гледај Повеќе

ШТО МОЖЕМЕ ДА ВИ ПОНУДИМЕ?

Случаи за соработка

Сертификат

сертификат (1)0py
сертификат (2)уфс
сертификат (3)5x0
сертификат (1)xc1
01

НАШИОТ БЛОГ

информации за пребарувањеинформации за пребарување

За прашања во врска со нашите производи или ценовник, ве молиме оставете ни и ние ќе стапиме во контакт во рок од 24 часа.

се претплатите